Afdruk van je placenta

In vele culturen wordt de placenta als iets heilig beschouwd. Dit orgaan wordt gezien als tweeling van de baby waar het 9 maanden lang voor gezorgd heeft. De takkenvormige structuur doen veelal denken aan een boom waardoor de gelijkenis met de "tree of life" treffend is. 

Wist je trouwens dat geen elke placenta gelijk is? Net zoals een vingerafdruk is elke placenta uniek. Het is een afdruk van je baby in de buik.

Vind ook jij de placenta iets bijzonder en wil je graag een unieke herinnering ervan? Dan is een placenta print iets voor jou! Hierbij wordt een kleurrijke afdruk gemaakt van je placenta op papier. Een blijvende herinnering voor later. In het bijzonder voor mama's die waarde hechten aan de placenta maar er verder niks van plan zijn.

Praktisch

Wil ook jij een unieke afdruk van je eigen placenta, stuur me dan al een berichtje tijdens je zwangerschap. Zo weet ik wanneer ik op pad zal moeten gaan. Verwittig ook je gynaecoloog en/of vroedvrouw dat je de placenta wil bewaren! Zo niet zal hij worden weggegooid. 

Bel me of stuur een bericht van zodra de placenta kan worden opgehaald. Hoe sneller hoe liever.

Prijs: 45 euro voor A3 print incl. ophaling in Gentse ziekenhuizen. 

Contacteer ons voor andere ziekenhuizen of bij thuisbevallingen die verder gelegen zijn.